Forvandl din have til eventyr

Vores anlægsgartnere kan give din have liv igen med beplantning

Hvorfor skal jeg beplante?

Hvis du har en gammel have, der godt kunne bruge en ekstra hånd, så kan det være du skulle have beplantet den. Det er en god mulighed at skabe liv igen i din have. Når man har mange forskellige planter, vil en beplantning bidrage til mere frisk luft, samle regnvandet og samtidig nedkøle jorden. På den måde skaber du dit eget lille økosystem i din have, og hjælper derfor den danske natur og luft i nærområdet. Men beplantning af planter kræver også at man ved med at vedligeholde ens have efter beplantningen. På den måde bevarer du planternes livskvalitet. Gør din have livlig og perfekt til de danske sommerdagene og giv massere af plads til nydelse af naturen.

Vi hjælper dig med alt inden for beplantning

Vores anlægsgartnere vil hjælpe og rådgive dig, når der skal vælges beplantning. Ved hjælp af vores jordprøver, vil vi kunne tilpasse din planter bedst mulig. Der kigges på hvilke planter der har brug for ekstra næring, som står i den almindelige havejord, og om alle planter får nok sollys og skygge, an på hvor de er placeret. Vi vil få det mest optimale ud af dine planter og vi kan beplante alt fra unikke græs og bede til hække og træer, i alle former og størrelser. Vi sætter dine behov og ønsker højt, og vil kun lave opgaver, der er aftalt.

Vi ser det før de fleste

Vi har mange års erfaring, hvilket betyder at vi kan se eventuelt fejl og mangler i din have. Ved hjælp af vores jordprøver, kan vi nemmere vurdere dine projekter og gøre det nemmest for dig og din haves vedligeholdelse. Alt efter hvor i landet du befinder dig, vil jordens pH-værdi være forskellig. Forskellige planter lever bedre i forskellige surhedsgrader. Vi kan optimere dine planters levevilkår, ved at tilpasse jorden lokalt og derved forlænge planternes liv. En have forandrer sig året rund og over tid kan jorden ændre sig, derfor anbefaler vi at måle den løbende, for at vedligeholde en flot og sund have.

Find en Anlægsgartner i hele landet

Vi tilbyder gratis rådgivning fra Nordsjælland til Sønderjylland, samt Bornholm. Intet sted er for langt væk. Kontakt os i dag, for at aftale et besøg.

Eller kontakt os her

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Indhent et tilbud