Gør dine drømme til virkelighed med en Havearkitekt

Står du med et nybyggerig? Eller har du en gammel have, der godt kunne bruge noget kærlighed? Så lad os hjælpe dig med at skabe liv. En havearkitekt kan få din have til at ligne ny

Hvad kan en havearkitekt gøre for mig?

Afhængigt af dine behov, kan et besøg af en havearkitekt hjælpe dig med at skabe din drømmehave. Vi tilbyder en gratis samtale i din have, hvor vi kommer med rådgivning og tips til dine visioner for din have. Efter en lille snak om dit nye havedesign, vil havearkitekten tage opmålinger, og tage jordprøver. Dette vil hjælpe os til at give det bedste liv for din have. Efterfølgende vil du modtage en skitse og et tilbud på din nye have. Dette tilbud er helt uforpligtende. Du kan vælge selv at prøve kræfter med havearbejdet, men hvis man ikke har erfaring, kan større projekter typisk blive dyrere, hvis ikke at det er lavet ordentligt. Hvis du derfor tager imod tilbuddet, vil vi sende planerne direkte videre til en af vores dygtige anlægsgartnere.

Ved at få hjælp af en af vores havearkitekter, vil du få en færdig køreplan over, hvordan du eller en af vores anlægsgartnere opnår din havedrøm. Hvis du selv ikke har nogen ideer, kommer vores eksperter gerne med en masse inspiration, der passer din haves størrelse. Om du drømmer om en terrasse, et stisystem, en grøn græsplæne, en bøgehæk, lægning af fliser, trapper, indkørsel, støttemure eller en japansk have, er vi sikre på at kunne hjælpe dig.

Speciale i japanske haver

Hvis du går efter en anderledes og mere eventyrlig have, kan en Japansk have måske være lige noget for dig. Det der kendetegner en japansk have er orden. Typisk laves der stisystemer med trædesten og grus, som vil lokke dig på eventyr længere inde i haven. Udvalget mellem de Japanske planter er meget grønne, men de er minimalistiske og ensformet, hvilket skaber ro og kan hjælpe med at give mere overskud i en travl hverdag. Men hvis du stadig ønsker en form for farve, kan blomster som høstanemone og hortensia, med deres lyserøde og lilla farver, sagtens tilføjes.

Vi ser det før de fleste

Vi har mange års erfaring, hvilket betyder at vi kan se eventuelt fejl og mangler i din have. Ved hjælp af vores jordprøver, kan vi nemmere vurdere dine projekter og gøre det nemmest for dig og din haves vedligeholdelse. Alt efter hvor i landet du befinder dig, vil jordens pH-værdi være forskellig. Forskellige planter lever bedre i forskellige surhedsgrader. Vi kan optimere dine planters levevilkår, ved at tilpasse jorden lokalt og derved forlænge planternes liv. En have forandrer sig året rund og over tid kan jorden ændre sig, derfor anbefaler vi at måle den løbende, for at vedligeholde en flot og sund have.

Find en Anlægsgartner i hele landet

Vi tilbyder gratis rådgivning fra Nordsjælland til Sønderjylland, samt Bornholm. Intet sted er for langt væk. Kontakt os i dag, for at aftale et besøg.

Eller kontakt os her

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Indhent et tilbud