Opbygning af støttemure

Vi tilbyder murer til skridsikring af huse. Hos os er vi specialister i opbygning af støttemure

Hvad er en støttemur?

Når der er større niveauforskelle i skel mellem huse, vil man i den forbindelse ofte bruge støttemure. Ved at opbygning af støttemure, kan man skridsikre niveauforskelle mellem nabogrunde, og vil på den måde støtte op om dit hus og undgå en større skader. Det er derfor vigtig at en støttemur bliver opført robust og præcis, for at undgå at jorden imellem de to grunde skrider. Vi anbefaler derfor en professionel anlægsgartner, som har flere års erfaring og som giver holdbare resultater.

Det skal du huske ved opbygning af støttemure

Når man bygger en støttemur er det vigtigt at opføre den korrekt. Derfor graves der først en rende til fundamentet, hvorefter man støber randen med beton. Når betonen er hærdet, sættes de første blokke til støttemuren, hvorefter der påfyldes grus materiale til bagstøbning. Herefter sættes næste blok i støttemuren og yderligere grus materiale til bagstøbning. Denne proces fortsætter indtil den ønskede højde for den færdige støttemur opnås. I tilfælde hvor støttemuren ønskes i en væsentlig højde bør der med fordel bagstøbes med yderligere beton og grus materiale. Hvis du har en skråning i haven, kan en støttemur være en god idé. Denne mur har nemlig til formål at holde jord, grus eller andet materiale tilbage ved skråningen. Muren kan laves i mange forskellige udformninger og materialer, afhængigt af lige netop dine ønsker. Vi hjælper med med hele processen.

Derfor skal du vælge os

Det koster en støttemur

Det er svært at sætte en bestemt pris på, men kan sige at timelønnen ligger mellem 200-400 kr. i timen. Dette afhænger af håndværkers uddannelsesforløb og erfaring. Men vi kan garantere at alle vores anlægsgartnere arbejder hurtigt og effektiv. Udover timelønnen kommer priserne for materialerne oveni. Vi bestiller varer fra forskellige leverandører og sørger altid for at finde det billigste til den bedste kvalitet.

Find en Anlægsgartner i hele landet

Vi tilbyder gratis rådgivning fra Nordsjælland til Sønderjylland, samt Bornholm. Intet sted er for langt væk. Kontakt os i dag, for at aftale et besøg.

Eller kontakt os her

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Indhent et tilbud